Kundreferenser

Läs om våra nöjda kunder

Våra kunder finns i olika branscher och på olika marknader med skiftande verksamheter och utmaningar. Vi utgår alltid från kundens specifika situation och möjligheter. Då krävs unika och ofta skräddarsydda lösningar som tas fram i ett nära och förtroendefullt samarbete. Det viktiga för oss är att lyssna till våra kunder. Det är bara de som vet vad de behöver och vad de önskar att vi ska göra för dem.

Våra kunder växer och vågar göra fler affärer

Här intill berättar några av våra kunder själva om vilken nytta de har haft av våra produkter och tjänster. Med referenserna vill vi visa hur vi på Soliditet har hjälpt dem att våga växa och göra fler men ändå tryggare affärer. Du får också en inblick i hur de sparat tid och kunnat förenkla och effektivisera både kreditarbetet och sökandet efter nya kunder.

Här finns kunderna, stora och små, som har glädje av Soliditet från ax till limpa, men också de som nöjer sig med bara en eller ett par tjänster. Flera av dem har på egen hand eller i samråd med oss utvecklat unika arbetsmodeller, som gett oss nya perspektiv på våra egna produkter och tjänster. Just som det ska vara i en nära kundrelation.

Intresserad av någon av våra kunders lösningar?

Kontakta oss på:
Tfn 08-558 059 00

Vill du hellre bli uppringd? Ange ditt telefonnummer här:
Skicka

Tack för visat intresse. Vi återkommer till dig så snart som möjligt. 
Tyvärr gick något fel. Försök igen senare. 

 

Svårt att hitta?

Se webbkartan
Kundservice: 08-558 059 00
 
© Soliditet 2018. All Rights Reserved