Om Soliditet

Soliditet är nu Bisnode Kredit

Bisnode Kredit är resultatet av att Soliditet, Business Check, D&B, Svensk Handelstidning Justitia och Min Upplysning gick samman 2013.

Bisnode Kredit erbjuder kredit- och affärsinformation som bedömer betalningsförmågan och betalningsviljan hos företag och privatpersoner. I produktsortimentet finns bland annat verktyg, ofta integrerat i kundens system, för att hitta rätt kunder och för att bevaka och analysera existerande kunder.

Bisnode Kredit tillhandahåller också logotyper och diplom som visar att företag är kreditvärdiga enligt Bisnode Kredits ansedda kreditvärderingssystem. Systemet kan med 90 procents sannolikhet förutse en konkurs ett år i förväg. Bisnode Kredit ger även ut Sveriges äldsta veckotidning för betalningsanmärkningar, Svensk Handelstidning Justitia, som grundades 1890. Företaget håller också kurser i kreditbedömning.

Bisnode Kredit är ett aktiebolag med cirka 250 medarbetare Stockholm, Göteborg, Malmö och Östersund. Bisnode Kredit är en del av den europeiska affärsinformationskoncernen Bisnode.

Vi berättar gärna mer

Vi berättar gärna mer om hur vi kan skapa högre lönsamhet i ditt företag. I rutan till höger kan du höra av dig till oss på det sätt som passar dig bäst, välkommen!

Vårt aktuella kreditbetyg

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kontakta oss

Vi berättar gärna mer om hur vi kan skapa högre lönsamhet i ditt företag. Ring oss.
08-558 059 00

eller så ringer vi dig, ange ditt telefonnummer här:
skicka

Tack för visat intresse. Vi återkommer till dig så snart som möjligt. 
Tyvärr uppstod det ett fel. Vi ber dig försöka igen eller kontakta oss på telefonnumret som du ser i rutan. 

Vår affärside

Vi erbjuder Nordiska tjänster inom affärs- och kredit-information som maximerar kundens affärsresultat.

 

Svårt att hitta?

Se webbkartan
Kundservice: 08-558 059 00
 
© Soliditet 2018. All Rights Reserved