Kreditupplysning

Kreditupplysning, för en trygg och lönsam affär

Ett smidigt sätt att slippa onödiga kreditförluster är något så enkelt som en kreditupplysning. Hos oss på Soliditet är det klart på ett par sekunder. Med några knapptryckningar har du den information du behöver för att veta om du ska ge kredit eller inte.

Soliditets kreditupplysning ger dig allt från en snabb sammanfattning i rating och scoring, till en komplett upplysning med alla tänkbara detaljer. Du kan söka efter företag och personer över hela Norden. I vår kreditupplysning hittar du utöver information om soliditets träffsäkra kreditrating AAA och scoring även betalningsbeteende via betalningsindex, betalningsanmärkningar, skuldsaldo, inkassoärenden, nyckeltal, bokslut, styrelse, koncernstruktur, händelser m.m. Upplysningarna finns på svenska, norska, danska, finska och engelska.

Gör du affärer med rätt person?

Med allt för täta mellanrum kommer nyheter i media om ekonomiska bedrägerier mot både företag och privatpersoner. En bra försäkring är att snabbt kontrollera om du pratar med rätt person med rätt adress på rätt företag. Vår information är alltid aktuell och en förfrågan går på några sekunder.

Kreditupplysning via Solsidanportalen eller integrerat med ditt system

Du kan enkelt och bekvämt hämta kreditupplysningen i vår portal Solsidan. Föredrar du att få den direkt i ditt eget system gör du det med hjälp av våra smidiga integrationslösningar. Läs mer om våra integrationslösningar.

Olika kreditbehov i organisationen

Ofta har personer på en arbetsplats olika behov av tillgång till kreditinformation. Det är inga problem. Vi ordnar så att du kan bestämma vem som får göra vad.

Internationell kreditupplysning

Har du ett behov av internationella upplysningar? Då får du automatisk inloggning till D&B, världens största kreditupplysningsföretag och skaparen av D-U-N-S® Number.

Hör av dig, vi ser fram emot att hjälpa dig göra trygga affärer.

Vill du veta mer?

Ring våra säljare så berättar vi mer samt gör en live-demo via nätet om du önskar.
Tel 08-519 011 40

eller så ringer vi dig, ange ditt telefonnummer här:
Skicka

Tack för visat intresse. Vi återkommer till dig så snart som möjligt. 
Tyvärr gick något fel. Försök igen senare. 
Köp direkt
Gå till vår webbshop

 

Svårt att hitta?

Se webbkartan
Kundservice: 08-558 059 00
 
© Soliditet 2018. All Rights Reserved