Dagens konkurser

Hitta "lediga" kunder med Dagens konkurser

I affärsvärlden gäller "survival of the fittest" – går en konkurrent i konkurs är det din chans till en ny kund. Med vår tjänst Dagens konkurser har du koll och kan snabbt skrida till verket vid rätt tillfälle. Med vår prenumerationstjänst har du alltid koll på de senaste konkurserna och rekonstruktionerna. Välj om du vill följa utvecklingen i hela landet, ett bestämt län eller flera utvalda. Om du behöver, går det alltid att söka historiskt.

Med vårt abonnemang får alltid fram en lista på de senast inkomna konkurserna och rekonstruktionerna. Du kan även söka bakåt i tiden. Vill du ha mer information om ett av företagen på listan, klickar du på det aktuella företaget. Du kommer då till en meny där du kan beställa en specialanpassad konkursupplysning på företaget. Den visar detaljerad information om konkursen/rekonstruktionen, samt uppgifter om konkursförvaltare/rekonstruktör. I menyn hittar du också alla andra kreditupplysningar som du kan behöva om företaget.

Fria sökningar

Söktjänsten och listan beställer du som ett månadsabonnemang. Du har fri tillgång till sökning under hela månaden. Upplysningen debiteras på samma sätt som våra andra upplysningar.

Undvik att själv drabbas

Dagens konkurser ger dig möjligheter till nya affärer. Men du vill ju inte själv drabbas av några bakslag, eller hur? Med vår bevakningstjänst Nordic Business Monitor får du falkögon på såväl dina kunder som leverantörer. Läs mer om bevakning här.

Vill du veta mer?

Ring våra säljare så berättar vi mer samt gör en live-demo via nätet om du önskar
Tel 08-558 059 00

eller så ringer vi dig, ange ditt telefonnummer här:
Skicka

Tack för visat intresse. Vi återkommer till dig så snart som möjligt. 
Tyvärr gick något fel. Försök igen senare. 
Beställ produkt
Kontakta oss

 

Svårt att hitta?

Se webbkartan
Kundservice: 08-558 059 00
 
© Soliditet 2018. All Rights Reserved