Affärsrådgivning

Ursäkta framfusigheten. Men har du rätt kunskap om dina affärsrelationer för att skapa lönsamhet?

Det som skapar lönsamma affärsrelationer gömmer sig ofta i detaljerna. Dagens teknik ger enorma affärsmöjligheter för den som kan och har tid att gå på djupet i havet av den affärsinformation som finns. Det handlar inte bara om att lagra information och automatisera olika steg i affärsprocessen, utan framförallt att effektivisera hanteringen av företagets kreditkunder.

På Soliditet har vi byggt upp ett verksamhetsområde där våra kunder får hjälp med just detta. Där har vi samlat kompetenta, erfarna affärsrådgivare och analytiker som vi är mycket stolta över. Oavsett om du sitter i företagsledningen eller har en annan ledande befattning kan de med sin kompetens hämta ut kunskap och information om dina kunder som du inte visste att du hade. Våra medarbetare är utrustade med de senaste verktygen för att analysera mönster och beteenden i kundbaser och transaktioner. Allt för att ge dig svaren på hur du skapar lönsamhet.

Ditt affärsmål – vår kunskap och leverans

Vi anpassar våra lösningar efter dina behov och resurser, inklusive omvärldsförändringar. Dessutom kan vi även erbjuda dig specialanpassade modeller och analyser inom prospektering, kreditgivning, hantering av befintliga kunder och kunder på inkasso. Låt oss bli din personliga rådgivare för att hjälpa dig nå dina affärsmål. Slå oss en signal idag.

 

Svårt att hitta?

Se webbkartan
Kundservice: 08-558 059 00
 
© Soliditet 2018. All Rights Reserved