Kreditbevakning

Trygg och proaktiv med vår kreditbevakning

Förmodligen har du som de flesta andra lönsamhet och förbättrat kassaflöde högt upp på agendan. Med information om vad som händer hos dina kunder och affärskontakter kan du känna dig tryggare, reagera i tid och fokusera på att ta rätt beslut. Vår kreditbevakning Nordic Business Monitor ger dig signalerna i tid som hjälper till att undvika kreditrisker och leveransproblem. Du får ett effektivt lättarbetat verktyg som kontinuerligt överblickar dina risker och möjligheter i Sverige samt i övriga Norden.

Kreditbevakningen Nordic Business Monitor ger dig alltid tillgång till dagsaktuell information om kunder, leverantörer, konkurrenter, prospekts och partners. Vårt verktyg är känt för att vara ett lättarbetat och effektivt. Du filtrerar lätt ut de händelser som du tycker är viktigast att du får reda på snabbt. Tre års ratinghistorik baserad på Soliditets kreditrating AAA (Trippel-A) ingår. Förutom alla de externa händelser som inträffar får du även signaler när kreditrating och betalningsindex förändras hos de företag du bevakar. Det ger dig snabbt signaler som du kan lita på. Soliditets kreditbevakning hjälper dig att bevaka och vårda de företag du gör affärer med. Kreditbevakning Nordic Business Monitor ger dig:

  • Tidiga varningssignaler som hjälper dig att undvika kreditrisker och leveransproblem

  • Möjlighet att upptäcka och ta vara på positiva förändringar

  • Ett smidigt och lättarbetat verktyg som bevakar ett stort antal händelser dygnet runt

  • Information som bidrar till att öka din lönsamhet och förbättra kassaflödet

Kombinera kreditbevakning med portföljanalys

I kombination med vår analystjänst Portföljanalys kan du via en länk i Nordic Business Monitor enkelt analysera dina svenska bevakade objekt direkt i Portföljanalys. Kombinationen ger dig kontinuerlig överblick av dina risker på såväl individuell företagsnivå som på portföljnivå. Läs mer om möjligheterna med Portföljanalys.

Bevaka dina affärskontakter även i övriga Norden

Förutom bevakning av svenska företag så kan du i Nordic Business Monitor även enkelt bevaka dina affärskontakter i Danmark, Finland och Norge.

Vill du veta mer?

Ring våra säljare så berättar vi mer samt gör en live-demo via nätet om du önskar
Tel 08-558 059 00

eller så ringer vi dig, ange ditt telefonnummer här:
Skicka

Tack för visat intresse. Vi återkommer till dig så snart som möjligt. 
Tyvärr gick något fel. Försök igen senare. 
Köp direkt
Gå till vår webbshop

 

Svårt att hitta?

Se webbkartan
Kundservice: 08-558 059 00
 
© Soliditet 2018. All Rights Reserved