Upplysningar på danska konsumenter

Kreditupplysningar och beslut på danska privatpersoner

Soliditet har inlett ett exklusivt samarbete med Debitor Registret, en av Danmarks snabbast växande och största leverantörer av information om betalningsanmärkningar. Det innebär att vi kan erbjuda våra kunder kreditupplysningar och beslut på danska privatpersoner. Dessutom lägger vi till information om betalningsanmärkningar i våra beslut om danska företag.

Upplysningarna hittar du i vår kundportal Solsidan under Kreditupplysningar eller hämtar dem via din integrerade produkt.

De nya upplysningarna med information från Debitor Registret finns i två storlekar:

  • Konsument. Information om namn och adress och om personen har betalningsanmärkningar registrerade hos Debito Registret. Anmärkningarna visas som en lista: typ av anmärkning, belopp, fordringsägare, datum för utslag, datum för registrering hos Debitor Registret och datum när uppgiften ska rensas.
  • Anmärkningskontroll. Information om namn och adress och om personen har betalningsanmärkningar registrerade hos Debitor Registret.

Vill du ha mer information eller behörighet till upplysningarna? Hör av dig till din kontaktperson på Soliditet eller till vår kundservice.

Se exempel på upplysningar

Se exempel på upplysningar

Person anmärkningskontroll Danmark

Person konsument Danmark

 

 

 

Svårt att hitta?

Se webbkartan
Kundservice: 08-558 059 00
 
© Soliditet 2018. All Rights Reserved