Inspiration Company

”Vi får ännu bättre leverantörsvillkor med vår AAA-rating”

Att visa upp sin AAA-rating kan ge ett företag en mängd fördelar. Vi träffade Stefan Thorberg, vd för Inspiration Company, för att höra lite mer om företaget och ta reda på vilken nytta de haft av att använda ratinglogotypen i sin marknadsföring.

Motiverade medarbetare och lojala kunder är väl varje företags dröm? Inspiration Company är specialiserade just på att skapa och sköta program som ökar motivationen bland medarbetarna och att skapa lojalitet hos kunderna. Ofta bägge sakerna samtidigt. Kunderna består nästan uteslutande av storföretag.

Att lojalitet är viktigt visar sig bland Inspiration Companys egna medarbetare. 80 procent av dem har varit i företaget i tio år eller mer.

– Jag har alltid tänkt långsiktigt. Det är inte viktigt hur mycket vi omsätter, utan att vi är lönsamma och har råd att göra det vi tycker är roligt, berättar företagets vd Stefan Thorberg.

Som en bekräftelse på detta har alltså Inspiration Company fått högsta kreditvärdighet, AAA (Trippel-A).

Inspiration Company använder AAA-loggan i allt marknadsföringsmaterial, till exempel e-postsignaturer, broschyrer och på sin webbplats.

– Det är ett bra komplement till våra referenser och visar våra kunder att vi är trovärdiga och pålitliga. Och rent konkret har AAA-logotypen gjort att vi kunnat förhandla till oss bättre villkor hos våra leverantörer. Allt som inte var 30 dagar eller bättre tidigare är det nu. Dessutom blir ju bankens bemötande klart mer positivt när de vet att vi är ett AAA-företag.

Mer om Inspiration Company
Inspiration Company har funnits sedan 1999 och har fem anställda. Bolaget utformar, producerar och driver motivationsprogram, lojalitetsprogram, säljtävlingar och kundklubbar business-to-business. Läs mer på inspirationcompany.se.

 

Svårt att hitta?

Se webbkartan
Kundservice: 08-558 059 00
 
© Soliditet 2018. All Rights Reserved