Mäklarhuset

Nytänkande, närhet och öppenhet – gör Mäklarhuset i Örebro till ett självklart AAA-företag

Det ska vara både roligt och trevligt att göra fastighetsaffärer. Det är mäklargänget på Mäklarhuset överens om. Att förmedla både glädje, trygghet och fastigheter har gett utdelning – AAA-certifikatet följer troget med från år till år. Extra trevligt är också att slå in hela företaget i rött snöre till jul …

På Mäklarhuset aga egendomsaffär känns den trevliga och öppna tonen i väggarna. Rörelse blandas med småprat, visslande och doft av nybryggt kaffe. 

– Det är en helt vanlig dag i huset med andra ord, säger fastighetsmäklaren och delägaren Andreas Olofsson med ett skratt. Aga egendomsaffär grundades år 1929 och ingår sedan år 2002 i den rikstäckande kedjan Mäklarhuset. För de tre ägarna i Örebro, Andreas Olofsson, Magnus Olofsson och Peter Sjölinder, var det ett strategiskt steg att byta miljö från hyreslokaler till det fina 20-talshuset vid en av Örebros största genomfartsleder för 2 år sedan.

– Flytten har infriat våra önskningar att bland annat synas mer. Tanken från början var att skapa en hemtrevlig och varm miljö där kunderna känner sig välkomna ”hem till oss”.

Att företaget är ett typexempel på ett framgångsrikt AAA-företag är ingen slump. Långsiktigt goda kundrelationer och kloka beslut har präglat Mäklarhuset aga egendomsaffär sedan starten. Personligt bemötande och bred kompetens genomsyrade firman redan före bröderna. 

– Det skulle inte ha varit möjligt för oss att få en så bra start om inte de tidigare ägarna, Anders Forsberg, Peter Sjölinder och Conny Fredriksson, och personalen redan hade lagt grunden för vårt varumärke. Anders driver parallellt Mäklarhuset aga kommersiella och Conny jobbar kvar med inriktning villor/fritidshus. Det är roligt att de fortfarande är kvar hos oss. De bidrar dagligen med stor erfarenhet. 

– Det var ett genomtänkt koncept med mycket välförvaltade resurser vi fick förmånen att bli delaktiga i, förklarar Magnus.

Personalens engagemang och delaktighet är den största orsaken till framgången. Det finns en positiv teamkänsla på kontoret där alla ställer upp för varandra, där alla är stolta över AAA-utmärkelsen.

– En bostadsaffär är bland det största man gör i livet. Vi eftersträvar att vara ett stöd under hela bostadsprocessen och skapa trygghet för både köpare och säljare, säger Andreas.  Magnus håller med och tillägger:

AAA-utmärkelsen är en kvalitetsstämpel att vi lyckas bra med detta och jag tror att det förenklar för oss att göra affärer, för alla våra samarbetspartners och kunder. De ser direkt att vi är ett tryggt och stabilt företag. Ytterligare utmärkelser som bekräftar att vi jobbar i rätt riktning är att Mäklarhuset erhållit nöjdast kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI) 2008 och 2009.

Runt advent år 2009 var det inte många örebroare som kunde undgå Mäklarhuset. Ett rött snöre med rosett prydde hela byggnaden och skapade därmed Örebros största julklapp.

– Vi fick många positiva reaktioner! Människor blir genuint glada av det lilla extra, och den känslan vill vi ge. Vi kan ta ut svängarna och låta vår affärsidé bygga på glädje också, säger Magnus. Andreas fortsätter resonemanget:

– Jobbet handlar egentligen mer om att möta människor, som står för olika förändringar i livet, än fastigheter. Det är med stor ödmjukhet vi tar oss an varje uppdrag och jag tror att våra kunder känner det. Den värdegrunden är nog a och o för att nå framgång i vår bransch.

 

Svårt att hitta?

Se webbkartan
Kundservice: 08-558 059 00
 
© Soliditet 2018. All Rights Reserved