Titania

”Det är så enkelt att visa upp vårt goda kreditbetyg”

På vilka olika sätt kan ditt företag dra nytta av ett gott kreditbetyg? Vi har pratat med Hans-Göran Grännby, chef för ekonomi och administration på Titania.

På vilket sätt har ni nytta av ert kreditbetyg?

– Eftersom vi är ett byggbolag lägger vi anbud på många stora jobb, och då är det alltid väldigt fördelaktigt att kunna visa upp vårt AAA. I många anbud är det till och med krav på ett gott kreditbetyg.

Titanias historia började 2002, när Einar Janson startade en enskild firma för att utföra renoveringar av mestadels kök och badrum för privatpersoner. Idag är Titania en bygg-, vvs- och elkoncern med uppemot 450 anställda. Bolaget gör fortfarande renoveringar för privatpersoner men utför idag ofta totalrenoveringar och stambyten av hela fastighetsbestånd på hundratals lägenheter.

Enligt Hans-Göran är kunder och leverantör väl medvetna om vad Titanias kreditbetyg står för.

– Därför skyltar vi verkligen med vårt AAA, dels i form av diplom väl synliga här inne på kontoret, dels på kontorets fasad (se bild).

Även i andra sammanhang är ett gott kreditbetyg viktigt.

– Det ger oss också en fördel i diskussioner med leverantörer och banker.

Dessutom ser potentiella kunder Titanias goda kreditbetyg som ett kvitto på att Titania är ett tryggt och välskött företag.

– Men den största fördelen med kreditbetyget är att det är så enkelt att visa upp. Alla förstår direkt vad det handlar om.

Fakta om Titania
Titania är ett Stockholmsbaserat bygg- och installationsföretag. Företaget har erfarenhet av allt från badrumsrenoveringar för privatpersoner till totalrenoveringar och stambyten av hela fastighetsbestånd på hundratals lägenheter. Titania genomför även ombyggnation av råvindar och kontorslokaler till lägenheter samt nyproduktion av bostäder. Läs mer på titania.se.

 

Svårt att hitta?

Se webbkartan
Kundservice: 08-558 059 00
 
© Soliditet 2018. All Rights Reserved