Integrationslösningar

Effektivare affärsprocess med affärskritisk data på ett ställe

Med Soliditets integrationslösningar kan du koppla ihop din kundinformation med Soliditets nordiska kredit- och marknadsinformation. Du kan integrera produkter så som kreditupplysningar, kreditbeslut, bevakningstjänster och våra prospekteringstjänster. På så vis samlas affärskritiskt data på ett enda ställe. Resultatet blir att företagets beslutsfattare får kontroll, en optimal överblick och en effektiv affärsprocess.

Att integrera Soliditets produkter innebär att du på ett enkelt sätt och i standardiserat format (XML) kan hämta informationen. Du kan även läsa in den efter eget behov i era system, kommunikationen sker via internet med hjälp av WebServices. Soliditet levererar informationen och du bestämmer var och hur den ska läggas in. Det gäller även uppdateringsfrekvensen.

Soliditets Leveransgrupp ser till att du får de rätta förutsättningarna för att snabbt komma igång med integrationslösningen.

Är du redan kund hos Soliditet? Tala då med din kontaktperson för ytterligare information om hur du på bästa sätt kan integrera Soliditets kredit- och affärsinformation i ditt företags system.

Är du inte kund hos Soliditet? Kontakta då vår försäljningsavdelning för vidare information om våra produkter och dina möjligheter att använda våra integrationslösningar.

 

Svårt att hitta?

Se webbkartan
Kundservice: 08-558 059 00
 
© Soliditet 2018. All Rights Reserved