Intäkter, risk och lönsamhet

Kontroll på intäkt, risk och lönsamhet
– en skön känsla

I en värld av förändring där marknadssituationen ständigt omformas finns det ständiga behovet av bevakning. Vill du känna lugnet över att ha styrning och kontroll över intäkter, kostnader och processer - då kan vi stå till tjänst. Våra stora databaser med ekonomisk information om privatpersoner och företag i kombination med er egen information gör att vi kan skapa användbara analyser som hjälper just ditt företag.

Förändringsorsakerna är många och de pågår ständigt. Företagen utvecklar nya produkter och tjänster, nya kundsegment och geografiska marknader tillkommer i allt snabbare takt. Konjunkturen påverkar köpkraften och betalningsförmågan. Politiska beslut och lagförändringar ändrar spelreglerna. Företag förvärvas och kraven på avkastning förändras. Organisationer växer och arbetsuppgifter blir processer som sprids över flera avdelningar. Att hitta lösningar och ta fram verktyg för att hantera och kontrollera verksamheten i en komplex affärsvärld - det är precis vad vi kan hjälpa dig med.

För att du ska ha kontroll på företagets risker, intäkter och lönsamhet bistår Soliditet Solutions med att:

Affärsrådgivarna

Vi hjälper dig.

Soliditets affärsrådgivare är mycket erfarna och kompetenta analytiker och affärsrådgivare, vi är utrustade med de senaste verktygen för att analysera mönster och beteenden i kundbaser och transaktioner. Slå gärna en signal.

 

Svårt att hitta?

Se webbkartan
Kundservice: 08-558 059 00
 
© Soliditet 2018. All Rights Reserved