Nulägesanalys

Vill du ha full koll på riskerna och möjligheterna i din verksamhet? Kartlägg dem med vår nulägesanalys

Resultatet av att göra vår nulägesanalys visar inte bara hur det ser ut i er kund- och/eller leverantörsreskontra. Det ger dessutom ett tydligt förslag på en optimal lösning för just ditt företag. Du får kartlagt hur kvaliteten på affärsinformationen i er databas ser ut, hur processerna fungerar och storleken av riskerna och möjligheterna inom försäljning och kreditrisk. Utifrån risk och storlek får du dessutom en god överblick över den nuvarande leverantörsfördelningen. Analysen genomförs av våra affärsrådgivare inom Soliditet Solutions.

I en genomgripande nulägesanalys belyser vi både operativa och strategiska förbättringsområden. Vi visar tydligt vilken kvalitetsnivå affärsinformationen i ditt företag har, eller om affärsprocessen har en optimal risknivå med de befintliga verktyg som ert företag använder som beslutstöd. Denna information ligger sedan till grund för beslut om den optimala lösningen som vi kan erbjuda er. Du får också en presentation över de kvantitativa effekterna samt en belysning av de kvalitativa mervärden ni får med en lösning från oss på Soliditet.

För att göra en kartläggning kan det i vissa situationer finnas flera avdelningar inom ert företag som bör omfattas av analysen. Detta för att ge en komplett bild av de förutsättningar och behov som finns.

Vi fokuserar på följande områden:

  • Datakvalitet
  • Försäljning och Risk
  • Inköp

Vi kartlägger nuläget genom:

  • övergripande intervjuer med utvalda nyckelpersoner inom aktuella områden
  • en analys av företagets kund- och leverantörsinformation

Affärsrådgivarna

Vi hjälper dig.

Soliditets affärsrådgivare är mycket erfarna och kompetenta analytiker och affärsrådgivare, vi är utrustade med de senaste verktygen för att analysera mönster och beteenden i kundbaser och transaktioner. Slå gärna en signal.

 

Svårt att hitta?

Se webbkartan
Kundservice: 08-558 059 00
 
© Soliditet 2018. All Rights Reserved