Nyheter och Press

Soliditet har blivit Bisnode Kredit

Bisnode Kredit är resultatet av att Soliditet, Business Check, D&B, Svensk Handelstidning Justitia och Min Upplysning gick samman 2013.

Bisnode Kredit erbjuder kredit- och affärsinformation som bedömer betalningsförmågan och betalningsviljan hos företag och privatpersoner. I produktsortimentet finns bland annat verktyg, ofta integrerat i kundens system, för att hitta rätt kunder och för att bevaka och analysera existerande kunder.

Bisnode Kredit tillhandahåller också logotyper och diplom som visar att företag är kreditvärdiga enligt Bisnode Kredits ansedda kreditvärderingssystem. Systemet kan med 90 procents sannolikhet förutse en konkurs ett år i förväg. Bisnode Kredit ger även ut Sveriges äldsta veckotidning för betalningsanmärkningar, Svensk Handelstidning Justitia, som grundades 1890. Företaget håller också kurser i kreditbedömning.

Bisnode Kredit är ett aktiebolag med cirka 250 medarbetare Stockholm, Göteborg, Malmö och Östersund. Bisnode Kredit är en del av den europeiska affärsinformationskoncernen Bisnode.

Våra senaste pressmeddelanden

 

Svårt att hitta?

Se webbkartan
Kundservice: 08-558 059 00
 
© Soliditet 2018. All Rights Reserved