Vår koncern

Om Bisnode

Bisnode omorganiseras

Just nu pågår en stor omorganisation för att skapa ett mer enat Bisnode. Syftet är att du som kund ska kunna ta del av all den expertis som finns i hela koncernen.

Första steget är att överlåta verksamheter i vissa Bisnodebolag till andra inom koncernen. På detta sätt samlar vi verksamheten i större enheter. Detta skedde den 1 januari 2013.

Omorganisationen kommer inte att påverka några produkter eller tjänster.  Som kund kan du vara trygg i att du fortsättningsvis kommer att få leverans av de produkter och tjänster som du köper idag. Den enda förändringen för dig som kund är att de fakturor du får från oss, från och med den 1 januari 2013, kommer att ha Bisnode Kredit AB som avsändare. Övriga uppgifter, till exempel organisationsnummer, är samma som förut.

Se det som att vi är samma företag som du känner sedan tidigare, men med fler sidor att upptäcka och dra nytta av.

Om Bisnode

Bisnode är en av Europas ledande leverantörer av digital affärsinformation. Koncernen erbjuder kredit-, marknads- och affärsinformationslösningar som hjälper över 200 000 företag att minimera riskerna, maximera försäljningen och ta bättre affärsbeslut. Bisnode finns i 17 europeiska länder och har drygt 3 000 medarbetare. För mer information se www.bisnode.com.

 

Svårt att hitta?

Se webbkartan
Kundservice: 08-558 059 00
 
© Soliditet 2018. All Rights Reserved