Vår affärspartner

Google

Tack vare ett unikt samarbete med Google får Soliditets kunder möjlighet att annonsera hos Google till ett förmånligt pris. Samtidigt som Soliditets företagskunder kan visa upp ett intyg på sin kreditvärdighet och seriositet har de också möjlighet att med hjälp av Google locka fler besökare till sin webbplats.

Fakta om Google

Google levererar precis som vi på Soliditet sina produkter och tjänster via Internet.Google är ett amerikanskt internetföretag grundat den 27 september 1998 av Larry Page och Sergey Brin.Företaget är mest känt för söktjänsten med samma namn.Googles  Företaget tillhandahåller flera andra tjänster, till exempel Google Bilder, Google Nyheter, Google Grupper, Google Bloggsök, Gmail, Google Earth och Google Analytics. Söktjänsten fick spridning sedan tidigare marknadsledaren Altavista börjat med reklam och annonser i form av banderoller på webbplatsen; detta fick många att tröttna på Altavista och gå över till Google Search.


Googles storhetstid inleddes mot slutet av 1990-talet. Sedan dess växer antalet användare av söktjänsten och de största konkurrenterna är idag Yahoo och Bing. Trots hotet om en ny MSN-söktjänst på senare tid, har Google fortsatt att satsa starkt just på utvecklingen av sin söktjänst. Google köpte upp videosajten Youtube för cirka 12 miljarder kronor i oktober 2006.

Läs mer på www.google.com

 

Svårt att hitta?

Se webbkartan
Kundservice: 08-558 059 00
 
© Soliditet 2018. All Rights Reserved