Jobba hos oss

Att hitta arbetsglädjen med att uppnå resultat tillsammans är viktigt för oss

AAA Soliditet AB ingår i Bisnode AB – en europeisk marknadsledare inom digital affärsinformation. Vi hjälper våra kunder att göra bättre affärer, minska sina risker och öka sina möjligheter. Med vår kompetens och innovativa tekniska verktyg hjälper vi våra kunder att ta bättre affärsbeslut.

Kraften inom Soliditet finns hos medarbetarna, i deras specialkompetens och genuina engagemang. Vår företagskultur präglas av en stark teamkänsla, att hitta arbetsglädjen med att uppnå resultat tillsammans är viktigt för oss.

Soliditet – företaget som växer med dig och tvärt om

Vill du ha stimulerande arbetsuppgifter, kryddat med spännande utvecklingsmöjligheter och mycket ansvar? Utmärkt. Blir du sporrad av engagerade arbetskamrater och ett innovativt arbetsklimat? Då har du kommit rätt! Soliditet har funnits på marknaden sedan 1908 och vi är idag den ledande aktören på vår marknad. Dit har vi kommit genom att ständigt utveckla oss, både som företag och medarbetare. Prestigelöshet och ett hårt fokus på resultat har varit viktiga framgångsfaktorer för oss. Vi är cirka 100 medarbetare som finns på tre kontor, Solna/Stockholm, Göteborg och Malmö.

Du är alltid välkommen att skicka en presentation av dig själv och ditt CV till oss inför framtida rekrytering. Välkommen till Soliditet – företaget som växer med dig. Och tvärt om.

 

Svårt att hitta?

Se webbkartan
Kundservice: 08-558 059 00
 
© Soliditet 2018. All Rights Reserved