Databastvätt

Vår databastvätt skapar ordning och reda i dina databaser

Underhåll av information i databaser ses ofta som ett tråkigt och tidsödande arbete, men ack så viktigt om man vill spara tid, och pengar. Med vår databastvätt får du enkelt och smidigt en grundlig genomgång av dina databaser. Det oavsett var i världen dina kunder, leverantörer eller andra affärskontakter finns. Med aktuell information och en databas som rensats från bland annat dubbletter och inaktiva företag, kommer arbetet att blir både roligare och mer effektivt.

Tyvärr är det alldeles för vanligt att företag har upp till 70–80 % helt felaktiga objekt i sina kund- och leverantörsdatabaser. Dessutom finns det mängder av felaktig information kopplad till de återstående 20 %. Både risker och kostnader ökar, vilket påverkar hela företaget negativt. Men det finns hopp. Genom en databastvätt hjälper vi dig att bygga upp och förbättra din databas. Vi erbjuder även uppdaterad marknads-, inköps- och kreditinformation om svenska, nordiska och globala företag.

Så här går det till

Vi analyserar och matchar den information som du skickar oss. Denna matchning görs antingen mot vår nordiska eller globala databas. Du får tillbaka information där vi identifierat träffar, dubbletter och inaktiva företag. Beroende på vilka behov du har av tilläggsinformation, levererar vi olika typer av standardpaket. Allt från basinformation om företaget såsom företagsnamn och adress till branschkoder, antal anställda och omsättning. Men också nationella ID, koncernträd, befattningshavare samt Soliditets kreditrating, Betalningsindex och kreditlimit.

D&B D-U-N-S® Number för framtiden

Vid en matchning kopplar vi även företaget till ett D&B D-U-N-S® Number. Det gör det enkelt för dig att i framtiden spåra företaget och få tillgång till förändringar. Alla företag i våra databaser har D&B D-U-N-S® Number, den enda nyckeln till globalt standardiserad information. Denna unika globala företagsindikator möjliggör bland annat länkning av ägarstrukturer (s.k. koncernträd).

Vill du veta mer?

Ring våra säljare så berättar vi gärna mer
Tel 08-519 011 40

eller så ringer vi dig, ange ditt telefonnummer här:
Skicka

Tack för visat intresse. Vi återkommer till dig så snart som möjligt. 
Tyvärr uppstod det ett fel. Vi ber dig försöka igen eller kontakta oss på telefonnumret som du ser i rutan. 
Beställ produkt
Kontakta oss

 

Svårt att hitta?

Se webbkartan
Kundservice: 08-558 059 00
 
© Soliditet 2018. All Rights Reserved